¿PER QUÈ WHITESAND?

El futur de les Illes Balears passa per la protecció de la seva mar, de la seva costa i del seu territori. Whitesand Solutions vol ser l’eina per a les entitats que desitgin implementar activitats en la costa i en espais protegits, impulsar projectes de conservació de recursos naturals, idear una eficiència energètica possible i aplicar models residu zero per a transformar l’activat econòmica actual.

El concepte de Whitesand

El concepte de Whitesand sorgeix a partir del desig de conservar l’arena blanca de la costa Mediterrània amenaçada pel Canvi Climàtic i l’activitat econòmica.

Les praderies de posidònia són el pulmó del Mediterrani, igual que els esculls de coral ho són al Carib, una altra destinació turística important.

Ara hem de fer un pas més en la protecció de les praderies de posidònia per a conservar l’arena i que aquesta continuï sent blanca.

Whitesand posa aquest recurs en el punt de mira de les empreses, entitats i particulars.

Lluitem perquè l’arena del Mediterrani continuï sent blanca i aseguri prosperitat en el sector turístic.

LA PARTICULARITAT DE FORMENTERA, UN EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT AMBIENTAL, ECONÒMICA I SOCIAL REPLICABLE EN ALTRES DESTINACIONS TURÍSTIQUES

Protecció de les praderies de posidònia

 

 

Control del fondeig d’embarcacions recreatives

 

 

 

Regulació de l’entrada de vehicles i potenciació de la mobilitat sostenible

 

 

 

Equilibri entre l’activitat turística i la conservació ambiental

 

 

 

 

Ampliació de les reserves marines de pesca

 

 

 

 

Eliminació de les bosses de plàstic en el 2007

 

 

 

 

Foment de les energies renovables mitjançant la regulació de les estades turístiques

 

 

 

 

Contacta'ns

Aquestes propostes són replicables a altres destinacions turístiques i Whitesand Solutions posseeix l’experiència i professionals qualificats per extrapolar aquest tipus de mesures a altres destinacions turístiques amb similars reptes de gestió ambiental i econòmica. Coneixem els pros i els contres.

CONTACTE