Whitesand Solutions vol ser la consultoria ambiental referent en Environmental Project Management oferint a les entitats major competitivitat i millor posicionament social i econòmic.

Som experts en definir una estratègia còmoda per al client i a simplificar les fases del projecte per a mantenir la seva motivació en l’abast de les seves metes.

Si tens una idea, tens un tresor! Aportem eines per a la presa de decisions sempre en benefici del client i del medi ambient. Un sense l’altre són incompatibles en Whitesand Solutions. Fem possible la col·laboració per a una Transició ecològica real!

%

Disseny d’estratègies ambientals per a empreses

%

Assessorament ambiental a tots els nivells

%

Disseny de campanyes de green-màrqueting

Optar per innovar mitjançant la posada en marxa de mesures per a aquesta transició es converteix cada cop més en una oportunitat econòmica, de responsabilitat social i de compromís amb el nostre entorn.

Whitesand Solutions transforma la identitat dels seus clients en entitats d’allò més competitives fins al moment.

Oferim: professionalitat, discrecionalitat, visió a llarg termini, assessorament tècnic de qualitat, proximitat, avaluació interdisciplinària (conservació, social, economia i cultural)

ELS NOSTRES CLIENTS I COL·LABORADORS

Podem ajudar-te?

Els nostres serveis són solucions!
Pots contractar la solució que busques o posar-te en mans d’especialistes amb una gran experiència en Project Management.

SOLUCIONSCONTACTA'NS